Ik ben er zo één met dat grote hart op de juiste plaats en heb een loepzuivere intuïtie. Ik zeg dat over mijzelf ja!  Want inmiddels

wéét ik dat en luister ik er naar.  Er was een tijd dat ik mijn werkbestaan had gebouwd op het poreuze fundament van de verwachtingen van een ander. En dat hield natuurlijk geen stand!

 

Ik moest kleur bekennen, moed verzamelen en het lef hebben om weg te bewegen van het conventionele, om het anders te durven doen. Niet alleen vanuit mijn hoofd, maar veel meer vanuit mijn hart. Daaruit is een diep verlangen ontstaan naar een zachtere wereld waarin we elkaar iets gunnen. Maar ook het verlangen naar een simpel(er) seizoensbewust bestaan zonder onophoudelijke haast. Want ik geloof in de kracht van het goede, in het leggen van wezenlijke verbindingen, in het volgen van je noorderster en in de lichtheid en de humor van het bestaan.

 

Ik beschilder terracotta potten tot unieke objecten en gebruik daarbij de kracht van kleur om blijdschap over te brengen. Mijn missie daarbij is om altijd mijn waarheid te vertellen door creatie, maar ook om jou te bewegen hartelijk, vriendelijk, attent en vrijgevig te zijn voor een ieder die op je pad komt. Geef het door, want dat is pas waar iedereen echt beter van wordt! 

 

 Foto Credit Evelyn Koelewijn/Onbeperkt Puur

 

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2020