Aan het woord; Saskia Thomson...

Leestijd: 2 minuten

 

‘Trust me, dit wordt je lievelingstas’.

 

We zitten met een theetje en een koffietje heel fijn bij de Tolhuis Tuin in Noord. Op tafel ligt een bijzonder mooie collectie van fijne lederen tassen en etuis in verschillende formaten. De welbekende geur van zacht kwaliteitsleer komt op je af en de verschillende structuren en soorten maakt het redelijk lastig om er van af te blijven. Dit zijn duidelijk niet zomaar leren tassen, dit zijn de luxe handgemaakte beauty’s uit het atelier van Saskia Thomson……

 

Iets verder in ons gesprek heeft ze het over geschalmd, over omboeken en over doorstikken; deze vrouw weet waar ze het over heeft, en dat allemaal door haar opleiding in het bewerken van leer. Eerst een eenjarige opleiding en daarna nog één voor meer diepgang. Ze heeft een echte passie om iets moois te creëren en leer heeft de hoofdrol; multifunctioneel en voor alles wat wils.

 

Saskia maakt al jaren tassen voor de moderne vrouw; of je nu op zoek bent naar een cross body bag, een shopper, of zelfs een leergebonden journal, een portemonnee of slofjes voor je baby. Je vindt alles terug in haar online winkel, vóóral mooie minimalistisch ontworpen en tijdloze tassen die lang mee moeten gaan. Eentje die ze met veel aandacht en energie voor je heeft gemaakt, met een vakkundig oog voor detail en met precisie voor de afwerking. Een tas waar al je ‘essentials’ in passen en waar je je handen vrij bij hebt. Het liefst ontvangt ze je in haar atelier, zodat de aanschaf van je tas een echte beleving wordt en ze je het leer kan laten zien, het maakproces en ze je een kleine tour kan geven door haar werkruimte. Hier worden knappe items gemaakt.

 

Een tas, en wat je zelf praktisch of mooi vindt is erg persoonlijk en daarom kun je bij Saskia ook aangeven welk model, kleur en welke voering je het liefst verwerkt ziet in je unieke exemplaar. Ook wil ze graag van je weten of je ‘m over je linker- of rechterschouder draagt, zodat ze de rits naar voren kan instikken. Wel zo handig en veilig voor in het (stadse) leven. Ze werkt liever niet met voorraden, maar maakt het liefst echt een tas voor jou! 

 

Wil jij nou ook je eigen ‘Saskia Thomson’ tas mét lievelingstassen potential? Bezoek dan haar webshop op www.saskiathomson.nl

 

Bij een minimale bestelling van € 20,- in de maand september, krijg je een mini etui cadeau als je colorsenco vermeld in het opmerkingenveld bij de uitcheckprocedure!

 

Write a comment

Comments: 0