Darling……Shine! That´s All!

Leestijd: minder dan 1 minuut

 

Ik druk de code in, wacht op de welbekende piepjes en zorg als de sode-je-weet-wel dat ik binnen 30 seconden buiten sta; de deur op slot en het alarm geactiveerd. Een mooie metafoor voor zelf aan de knoppen zitten. Corona deed het omgekeerde. Corona activeerde het alarm, maar wel nét even anders…..

 

Het trok mij uit de routine en trakteerde mij op een universele time out; alsof ik met Monopoly via de gevangenis weer terug moest naar start. Opnieuw en over een andere boeg.  Hoe meer weerstand tegen de omstandigheden, hoe moeilijker en dus bleef alleen overgave over. Meebewegen op de golven, van kopje onder en happend voor zuurstof naar rustig drijvend aan de oppervlakte.  Corona overkwam ons allemaal.

 

Terug naar af dus. Ik, met mijn energieke, uitbundige en vrolijke karakter had vooral één belangrijke opdracht, namelijk die om te aarden. Te landen. Voetjes op de grond, en dat terwijl ik het liefst wilde dansen, desnoods in de regen. Er waren goede en er waren slechte dagen en alles, maar dan ook alles ging gepaard met stevige persoonlijke groei en reflectie, op zoek naar het nieuwe licht in mij.

 

Voorzichtig aan, staan we aan de goede kant van de crisis. Broos nog, maar het meest donkere lijkt achter ons de liggen. Mijn waakvlam wint aan kracht en  2020 2.0 dient zich aan. Breek ik uit of val ik terug? Ik weet dat ik nóg beter wil worden in mijzelf zijn, voor mijzelf en daardoor ook voor anderen. Met maar één doel: happy zijn! En precies dat hoop ik ook voor jou. Want ......  Shine Darling,  Schitter en Shine!

 

 

 

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    Wil (Wednesday, 19 August 2020 14:37)

    Rolinca, wordt schrijfster en ga een boek schrijven ! Mooi plastisch taalgebruik ! SHINE ....