Tally Ho x Colors en Co

Jaaaaaaa! Primeur! Ik mag het delen! Vanaf vandaag sieren de potten  van Colors en Co de hele zomer de winkels van Tally Ho! En das meer dan een hele goede match, want bij Tally Ho koop je de meest stijl- en smaakvolle kleding en accessoires!  In maar liefst 6 winkels kun je terecht voor alleen de allerleukste outfits. In Alkmaar, Amsterdam, Bergen, Egmond, Heiloo en Hoorn staan ze allemaal voor je klaar om je te helpen met iets nieuws. Eigenwijs, kleurrijk en voor elk wat wils!

 

Ken je Tally Ho? Nee? Tally Ho is een begrip in (de kop van) Noord Holland. Ooit begonnen in 1966 in Bergen en inmiddels alweer in handen van de derde generatie van de familie Bontje! Al meer dan 50 jaar zetten ze de trend in de regio (en vast daar buiten). De meest recente winkel opende Tally Ho in 2016 aan het Haarlemmerplein in Amsterdam. Net zo'n parel van een winkel als de andere 5! Dus als jij de potten in het echt wil bewonderen en lekker wil shoppen, neem dan eens een kijkje bij Tally Ho! Later ongetwijfeld meer! Fijne maandag!

 

Wil jij nu al shoppen bij Tally Ho? Dat kan ook in de webshop op www.tally-ho.nl  hou tevens de Facebook pagina en de Instagram pagina in de gaten voor een winactie!

 

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019