Wist je dat?

In de rubriek 'wist je dat'  deel ik graag meer met je over het beschilderen van de terracotta potten van Colors en Co. Want wist je bijvoorbeeld dat het bij elke pot (of ie nou uit de mono lijn komt of uit de specials) enkele dagen duurt voordat hij klaar is? Dat er tussen de drie en vijf lagen op elke pot zitten? En wist je dat er zowel alkyd verf als acryl verf wordt gebruikt voor de beschilderingen? Dat er wekelijks vele rollen van vele soorten en maten afplaktape doorheen gaan? Net als de vele ronde en rechte kwasten die we (her)gebruiken! 

 

Wist je trouwens ook dat het vinden van de juiste soorten verf en materialen gemiddeld maanden in beslag neemt? Maar gij zoekt, probeert, vernaggelt en gij zult vinden. En wist je dat we nog veel meer dan alleen maar verf gebruiken op onze potten? Wist je dat terracotta een roodsteen is die van nature een zuigende werking heeft? We brengen daarom eerst een basislaag aan en daarna pas het ontwerp en de unieke en beschermende coating. Op die manier worden ze waterafstotend, want we willen natuurlijk wel dat ze (met een enkele uitzondering daargelaten) prima buiten kunnen staan in het voorjaar en de zomer. 

 

Wist je dat we het het meest te horen krijgen dat klanten moeite hebben met kiezen, omdat ze eigenlijk alle potten leuk vinden? En dat we daar op hebben geanticipeerd door ten opzichte van de voorjaarscollectie, slecht vier kleurgroepen te kiezen, in plaats van de tien verschillende kleuren uit vorige collectie? En wist je dat elke pot van Colors en Co een uniek stempel krijgt als bewijs van echtheid? Wist je dat de studio is veranderd in een kleinschalig distributie centrum om alle pakketjes veilig en goed ingepakt de deur uit te sturen? En wist je dat er gemiddeld twee zendingen per week uitgaan?

 

Heb jij nog suggesties voor de 'wist je dat' rubriek of heb je vragen over hoe wij onze potten zo mooi krijgen? Laat het ons weten! We horen het graag!

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019