Flower Power!

Wij rijden in de Saab vanuit Haarlem, via Vogelenzang en de Zilt richting Lisse en wanen ons toerist in eigen land. Over slingerende landweggetjes met prachtige uitzichten op de bollenvelden, stoppen ook wij op het tulpenveld voor een paar foto's en......bossen tulpen. Als we doorrijden en kort daarna arriveren bij de Keukenhof kun je stellen dat het toeristenseizoen voor geopend is. Hobbelend over een weiland parkeren we de auto met op links een hele linie aan campers. We volgen de hele bups mensen richting ingang en met een strakblauwe lucht en een enorme kleurenpracht om ons heen kunnen we niet anders dan heel veel zin hebben in vandaag!

 

Het park is groot en ja er zijn veel mensen, maar het is goed te doen. We beginnen vol goede moed aan een route, maar besluiten als snel op de bonnefooi verder te gaan. Al kletsend en fotograferend vallen we van de ene in de andere verbazing. Over hoe groot de tulpen zijn (een hand vol), over de kleuren, de combinaties, de bloesems en de geuren (vooral van de hyacint!).

 

We lunchen in het paviljoen (oke, dat was minder sexy), en vervolgen onze route; Volkswagen busjes en kevers zijn omgebouwd tot foodtruck en we proberen te achterhalen waar al die toeristen nou eigenlijk vandaan komen? Hier is voor elk wat wils. Ik hou van felle kleur, maar jij bent meer van de natuurlijke tinten en zo eindigen we na een paar uur, verzadigd van alle bloemenpracht weer in de auto op weg naar huis. Tussendoor maken we nog een koffiestop bij het voormalige stationnetje van Lisse als de hemel betrekt en wij binnen onze handen vouwen om een heerlijke cappuccino. Timing is everything zullen we maar zeggen.

 

Dit was een stralend Flower Power verjaardagscadeau, wat heb ik hiervan genoten! Dank je wel lieve gever!

Ik mijmer nog even na en zie de volle bossen tulpen al in de potten van Colors en Co, zie jij het ook al voor je? Mooie nieuwe week toegewenst!

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019