Manifest

Twaalf jaar geleden werd ik gesommeerd weer bij start te beginnen. Terug naar af.... maar wel met de neus vooruit om stapje bij beetje weer grip op de zaken te krijgen. Het was tijd om een nieuw fundament te leggen en nieuwe plannen te smeden waar IK verder mee kon. Ik leerde verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven, ik leerde duidelijke keuzes te maken. Real life stuff was het! Maar wat heeft het mijn ogen geopend!

 

Het Holstee Manifesto is daarin opbeurend en waardevol gebleken. Het was het positieve geluid in donkere tijden. Nog steeds trouwens! Hij hoort nog altijd op een prominente plek aan de muur als een liefdevolle herinnering om te doen waar mijn (jouw) hart naar uitgaat, waar ik (jij) blij van wordt en waar ik (jij) liefde in wilt stoppen. Want je leeft maar een keer, dus waarom zou je niet keihard, op jouw manier vorm willen geven aan je leven? Zoals jij het voor je ziet, met een manifest als dat van Holstee op de achtergrond. Mijn fundament is nog nooit zo mooi, echt en stevig geweest! En dus gaan we ook deze week weer full steam ahead! Dit blije ei gaat dus met enorm veel zin aan deze prachtige nieuwe week beginnen! En precies dat hoop ik ook voor jou! Zullen we?

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019