La la la Lente!

Met een lente gevoel ben ik, al neuriënd  (kan ik ook niets aan doen) op de fiets gestapt en dat is op een dag als vandaag extra fijn na maanden lang in de auto te hebben gezeten. De paardenbloempluisjes vliegen mij om de oren, de tulpen staan in bloei en voor ik het weet wordt mijn volledige aandacht getrokken door de Magnolia. Ik ruik er aan, bewonder de pracht van de opengesprongen bloemen en maak met dichtgeknepen ogen een selfie. Het is een stralende lentedag!

 

De zomertijd is ingegaan, vandaag markeert de eerste dag van een nieuwe maand èn het buitenseizoen dient zich aan. Ik heb er zin in! Ik plant nieuw groen in de kleurrijke potten van Colors en Co om de lente op fysieke wijze te verwelkomen. Het feest mag losbarsten want er gaat niets boven de blote hemel en de vrijheid in de open buitenlucht. Laten we naar buiten gaan! Het licht verspreiden, blijdschap delen en plannen maken! 

 

Stef Bos schrijft (en zingt) over de lente: 

 

'Gooi de ramen open'

'Laat de wereld binnen'

'De winter geeft zich over' 

'De lente kan beginnen'.

 

 

En zo is het! De lente is het geluk in de lucht! Laat de avonturen beginnen! Welkom nieuw seizoen!

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019