Mini Maximalist of Maxi Minimalist?

Ik zit achter mijn bureau en ben bezig met de uitdaging die voortkomt uit de vijfdaagse training die ik volg over relevant zijn als ondernemer....overal om mij heen liggen hoopjes gezelligheid variërend van een spiegelreflex met losse lenzen tot de vele verf materialen die ik gebruik voor het maken van alle ontwerpen.......

naast mij staat een tripod.........te wachten op gebruik. Ik verzucht en vindt het tegelijkertijd een gezellige boel.........

 

En dat is best boeiend met mijn tegenwoordige hang naar minimalisme. Na mijn reis door Japan, waar ik leerde over meer met minder en wabi sabi, volg ik blogs en vlogs over het onderwerp, ik heb een boek aangeschaft over zero waste en ben elke keer weer getriggerd om meer minimalistisch te leven, want wat je niet hebt, hoef je namelijk ook niet te onderhouden. En.... je komt met niks als je geboren wordt en je vertrekt met niks als je sterft en dus poog ik om strikte(re) controle te krijgen over alle zaken op mijn werkplek. En dat wil, tot op bepaalde hoogte, al aardig lukken. Alles heeft een eigen plek, maar zo realiseer ik mij............echt minimalistisch ben ik gewoon niet. Mijn werkplek mag leven, juist daar! Het liefst een beetje stylish want het oog wil ook wat maar niet perse altijd instagrammable. De zorgvuldig uitgekozen spullen die hier een plek verdienen gaan mee in de goede energie die er hangt. Hier wordt creatief ondernomen! En voor de potten van Colors en Co is ook hier, (vooral hier!) altijd plek. Deze beauties voegen echt iets aan deze plek toe! Vast ook bij jou!

 

Ben ik dan een mini maximalist of een maxi minimalist? Jij mag het zeggen! Ga ik nog even verder creëren!  Heb een mooie, toffe (werk) week!

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019