Chick on a mission

En zo ben je dan veertig..........................véértig!

 

Voel je niks van hoor! Blij! Dat dan weer wel. Geheel tegen de verwachting en planning in was ik zowaar vrij op mijn verjaardag! Een mengeling van vrij en luxe in combinatie van en nu (?) maakte zich van mij eigen. Ik had deze hele dag gewoon voor mijzelf! Een unicum! Ik veranderde mijn omslagfoto op Facebook, maakte een ultra lekker uitgebreid ontbijtje...........keek naar buiten en zag mensen worstelen op weg, op de fiets vol tegen die straffe wind in. Het maakte mij dankbaar dat ik lekker niet verplicht op pad hoefde vandaag. Mijn never ending to do lijst lonkte..................maar kreeg geen grip op mij; en dus lag de dag voor mij open om 'm geheel naar eigen wens in te vullen. De eerste FB berichtjes stroomde binnen, ik kreeg felicitatie appjes, de buuf stond voor de deur te zingen met een cadeautje en er werden ballonnen bezorgt. Mijn meest intieme crowd arriveerde aan het begin van de avond, er werd een gepersonaliseerde taart uit een doos getoverd en er werden 40 kaarsjes in- en aangestoken. En toch.................miste er iets.

 

Ik mediteerde er later die avond op. Was ik ondankbaar? Had ik te hoge verwachtingen? Er kwam snel een antwoord: ik miste het echte menselijk contact, even zonder vluchtigheid erop, hoopte op momentjes met echte aandacht, een lieve kaart in de bus, een dikke knuffel, een attent telefoontje. In plaats daarvan was de realiteit dat ik vooral comments kreeg op Facebook, in veelvoud ook. Niets om je over te beklagen, maar wel echt een teken van deze tijd.

 

Ook ik doe het snel even onderweg naar werk, in de trein, maar is een felicitatie niet veel meer waard als je het hoogstpersoonlijk doet? Als je een (kleine) blijvende herinnering maakt? Als je iemand laat weten dat ie er toe doet? Iemand een moment van klein geluk schenkt? Dat werk dus. Zijn we het verleerd? Hebben we andere prioriteiten? Of hebben we gewoon van alles te veel? Oprechtheid rocks it sowieso en liever dus ook old skool communicatie met echte aandacht. Dit inzicht sterkt mij, met onstuitbare kracht, in mijn missie voor Colors en Co! This chick is on a mission!

 

Zullen we alsjeblieft echt lief zijn voor elkaar?

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019