Hello 40, I love you!

Pas toen ik in the US woonde hoorde ik voor het eerst 'over veertig worden'. Daar waar het in Nederland gebruikelijk was om vooral je vijftigste uitbundig te vieren was dat in the US of A vooral heel belangrijk als je veertig werd. Veertig; the big 4 - 0.  Volgens 'de standaard' zou je het op je veertigste toch allemaal wel een beetje op orde moeten hebben; maar dat was toen en is nog steeds hopeloos gedateerd. Een 'standaard' gebaseerd op hoe je ooit zelf bent geconditioneerd, wordt ons namelijk geleerd hoe we ons moeten gedragen, wat belangrijk is in het leven en wie we zouden moeten zijn. Als je je daar je hele leven constant keurig naar hebt gedragen; chapeau!

 

Bij mij werkte het duidelijk anders, want ik heb door schade en schande geleerd wat voor mij werkt; zo ontdekte ik wat ik belangrijk vindt.  En precies dat maakt dat ik ontzettend uitkijk naar mijn veertigste verjaardag. Stilte, heeft mij inzichten gebracht, ervaringen brachten mij de nodige levenslessen; ik ben precies waar ik moet zijn. Weg met de plaatjes, praatjes, verwachtingen en vooropgelegde overtuigingen van een ander! Ik ga mijn eigen weg, zelfs als jij dat niet zou doen. Zo aan de vooravond voor mijn veertigste verjaardag voel ik mij sterker dan ooit, in mijn kracht, klaar om te shinen! En weet één ding: niemand weet het, net als dat je de belangrijkste antwoorden al hebt en je met lef je leven kan regisseren! HELLO 40! Loving you already! Proost!

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019