Lady Gaga rocks!

Succes willen we allemaal, maar het is natuurlijk ook relatief. Lady Gaga won een Oscar en ik vond haar speech zo goed dat ik het er hier met je over wil hebben:

 

'And if you are at home, and you are sitting on your couch, and you are watching this right now, all I have to say is that this is hard work. I have worked hard for a long time, and it is not about...you know...it's not about winning. But what it is about is not giving up. If you have a dream fight for it. There is a discipline for passion. And it is not about how many times you get rejected, or you fall down, or you're beaten up. It is about how many times you are standing up and are brave and you keep going.'   (Amen Lady Gaga!)

 

Ik heb het hier regelmatig over met vrienden, met familieleden of met mensen uit mijn (zakelijke) netwerk..............en het wil mij verbazen dat mensen kennelijk pas openlijk interesse durven te tonen in iemands echte verhaal als ze een bepaald 'level' van succes hebben bereikt. Succes dat 'er toe doet'. Succes waar je tegenop kunt kijken. Succes in de ogen van een ander? Maar wie bepaalt dan wat succes is?  Is succes dat grote huis en die auto voor de deur? Goud op de Olympische Spelen? A Book Deal? Of kan succes ook in het klein?  Telt dat ook?

 

Op 6 april mag ik, naast het runnen van deze webshop,  mijn 10 jarig jubileum vieren als zelfstandig PA,. En geloof mij........it's been a wild ride! Man man, wat heb ik gestoeid! Met opdrachtgevers, met familie (waarom zou je al je zekerheden opgeven?), met mijzelf, in financiële goede- en uitdagende tijden.

 

Ik kan natuurlijk een prachtig verhaal oplepelen over hoe fantastisch het allemaal is geweest, maar dat was het dus niet altijd. En ik hoef dus ook geen Oscar te winnen om dit met je te kunnen delen, waarom zou ik? Ik ben wie ik ben en ik lever waar ik goed in ben. Ik neem risico's en ja dat pakt niet altijd even goed uit. 

Ik heb een ijzeren doorzettingsvermogen.......ik word letterlijk met de dag beter in het discipline gebeuren...........ik weet heel goed te reflecteren en...........ik heb een oneindige bron van ondernemerschap, menselijkheid en creativiteit. En dat vind ik nou persoonlijk succes! 

 

Heb het lef om het op jouw manier te durven doen, om keihard op je bek te gaan en weer op te staan, voel met je hart en hou je roer recht met je hoofd! #doen

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019