The 10 I like most on Instagram

01. ATELIER SUKHA

 

Mijn favoriete versje van Atelier Sukha hangt al sinds jaar en dag bij mij op mijn vision board, hij gaat zo:

 

'ergens tussen niets en iets.......

ligt het begin......

stilletjes te wachten.......

op een tovervonk.......

die wakker kust......'

 

En dus is het een feestje om ze te volgen op Instagram @ateliersukha of bezoek eens de website: www.sukha.nl 

02. ANTHROPOLOGIE

 

Als we het hebben over schoonheid, lifestyle en prachtige fotografie, dan hebben we het over Anthropologie. In 1992 begonnen in het Amerikaanse Pennsylvania.

En wat je bij Anthropologie vindt, dat vindt je nergens! Unieke, stijlvolle en tijdloze producten. En daar hebben ze maar een geheim voor. Het zit 'm in de gouden combinatie van vrouwen, lifestyle en home decor. Ja! Hier leggen ze precies de juiste accenten. Wie wil er nou niet shoppen bij Anthropologie? #onmogelijk

 

Op instagram te volgen via @anthropologie of bezoek de website www.anthropology.com 

03. CARRIE C

 

Alles wat Carrie Colbert aanraakt veroorzaakt een kleurexplosie! Super power energie vindt je terug in elke instagram post die ze plaatst! Of het nou gaat om kleding, om voedsel, om kunst of om andere (alledaagse) dingen. Niets is kleurloos. Dat is dan ook vast waarom haar meest voorkomende hashtag #morecolorplease is. Aanrader!

 

Instagram: @carriec of bezoek haar website: www.carriecolbert.com

04. CYNFERDINANDUS

 

Cyn Ferdinandus is het brein en de grote creatieveling achter de meest prachtige rapportages voor de Happinez! Nog geen beeld van wie Cyn is, maar boy wat ze maakt is werkelijk altijd mooi! Volg haar op Instagram om mee te kijken achter de schermen.

 

Volg Cyn op Instagram @cynferdinandus of bezoek haar website www.cynferdinandus.com

05. EMILY HENDERSON

 

Ze viel op door haar prachtige boek dat alweer in 2015 verscheen (Styled). Haar eclectische stijl met Scandinavische invloeden zijn een lust voor het oog! Hoe vaak ik nog door dat boek heen cruise. Voor mijn dagelijkse portie volg ik haar op Instagram. Je krijgt direct zin om er mee aan de slag te gaan!

 

Volg Emily op Instagram @em_henderson of bezoek haar website stylebyemilyhenderson.com

06. JEANNE DAMAS

 

Tja, Jeanne Damas is de 'je ne sais quoi' francaise bij uitstek! En dan ook nog van het sterrenbeeld vissen! Ze heeft het heerlijke kledingmerk Rouje opgezet. 

Volg haar op Instagram @rouje of bezoek haar website www.jeanne-damas.com

07. LISA CONGDON

 

Lisa Congdon is HET voorbeeld dat je als creatieveling heel succesvol kunt zijn! Ze illustreert dat het haar lieve lust is. Alles kleurrijk en meestal ook met een mooie boodschap. Lekker eigenzinnig en vrolijk werk! #golisa!

 

Volg haar op Instagram @lisacongdon of bezoek haar mooie website: www.lisacongdon.com

08. JANET HILL STUDIO

 

Janet Hill Studio maakt de meest prachtige realistisch ogende illustraties, die ik in lange tijd heb gezien. Je wordt ZO in haar werk gezogen, enorm inspirerend! 

Volg haar op Instagram @janethill of bezoek haar website op www. janethillstudio.com

09. THE JUNGALOW

 

Bij the Jungalow gaat het over wild decoreren, met vintage en vooral heel veel unieke sferen. Er zit altijd wel iets voor je tussen! Heerlijk om even inspiratie op te doen, Volg ze op instagram @thejungalow of bezoek hun website www. thejungalow.com

 

TOKKETOK STUDIO

 

Simpel en sophisticated, zo zou je de stijl van Joke kunnen noemen. Altijd prachtige en warme instagram content. En laten nu wel wezen wie wil nou niet zo'n kaartje achterlaten met zo'n boodschap en een prachtige bloem! Heel origineel!

 

Volg Joke op Instagram @tokketokstudio of bezoek haar website www.tokketok.com

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019