Kleur in huis!

Het zal je niet zijn ontgaan maar bij Colors en Co houden we van kleur! Want kleur maakt het leven een heel  stuk leuker vinden wij! En dus vindt je bij ons geen minimalisme en alleen maar neutrale kleuren, nee…….bij ons vindt je frisse uitbundigheid!

 

Van het weekend konden we de lente al ruiken, die zon! Wie wordt daar nou niet blij van? Helaas wel een maand te vroeg, dus vanuit het klimaat perspectief iets om ons toch zorgen over te maken………maar voor nu dan maar de ramen open en genieten maar!

 

Ik weet niet hoe dat bij jou gaat, maar bij mij gaat alles kriebelen. Driftig aan de slag om alles op te ruimen, weg te werken en een grote schoonmaak te houden; en als dan alles naar tevredenheid is gedaan, komen de bloemen en planten aan bod, uiteraard in de potten van Colors en Co!

 

En dus deel ik vandaag een kijkje achter de schermen bij mij thuis. Niets is persoonlijker dan een binnenkijker, nou eens niet uitzonderlijk gestyled, maar gewoon alledaags en vol kleur. Elke muur in mijn huis is weleens van kleur veranderd. Van braaf taupe naar klassiek donkerblauw en dan nu naar felblauw (denk KLM) en (mega) okergeel op de binnenkant van mijn voordeur. Als ik het op mijn heupen krijg, gaat er weer gewoon een andere kleur tegenaan. Herkenbaar?

 

Ik kan wel zeggen dat mijn huis mijn persoonlijkheid weerspiegelt. Dit is mijn plek, mijn thuis. Of ik nou van een reis thuiskom, een fles wijn opentrek, mooie gesprekken voer met vrienden, samen met ze eet, souvenirs of foto’s ophang, ‘this is me’.  Vintage meets strak design, eigenzinnig en knus (zeggen ze),  maar vooral niet standaard.

 

De mooiste herinneringen hangen aan de muur, ik kook hier de lekkerste ‘dishes’. En niet onbelangrijk; dit  is de plek waar ik laad, waar de eerste creaties ontstaan voor Colors en Co (alvorens ze smoel krijgen in mijn werkplaats), waar ik onderste boven op mijn bank hang als ik daar zin in heb en op blote voeten dansend en zingend door mijn woonkamer beweeg. Een echt leefhuis mag ik wel zeggen, geheel naar eigen stijl!

 

En dat maakt mij oprecht nieuwsgierig, wat betekent jouw huis voor jou? Waarin weerspiegelt jouw huis jouw persoonlijkheid? Hoe ziet dat eruit? En dan met name: hoe past een pot van Colors en Co bij jou (thuis)? Laat comments en foto's achter onder deze post! Kijk ik dan nu al naar uit! #hoeleuk

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019