Unf*ck yourself

Als je je realiseert dat je elke keer tegen hetzelfde aan loopt in je leven, zou dat zomaar eens kunnen zijn omdat je elke keer weer precies hetzelfde doet, met een gewenste resultaat dat uitblijft. Om daarna net zolang opnieuw op je muil te gaan tot bij jou het licht aangaat. Het is alsof je gedwongen wordt je te realiseren dat het tijd is om te unf*cken! Het is 'de wekker' voor een nieuwe kijk op de zaken, met de nodige (zelf) reflectie uiteraard!

 

Ook ik moet unf*cken. Ik bots namelijk elke keer weer met mensen die een energie met zich meebrengen die hevige weerstand bij mij oproept. Elke keer weer kom ik ze tegen. Waarom echt? Hoezo? En pas daarna: hoe kan ik beter? Hoe ongemakkelijk ook, het enige juiste is om de boel recht aan te kijken. 'Wat  doe ik elke keer?', 'Waar ga ik scheef?' en 'Welke overtuigingen blokkeren mij hierin?' Dat is hard werken fella's, maar luisteren naar dat innerlijke stemmetje levert vrijheid op; welke overtuigingen neem ik met mij mee? En zijn die echt van mij? 

 

En als je dan geluk hebt, is er iemand die je daarmee helpt. Mensen die geheel onverwacht opduiken in een setting waarvan je dat van tevoren nooit had kunnen bedenken, mensen die je teruggeven, die je zonder oordeel helpen aan de inzichten die je nodig hebt om verder te kunnen. Je moet het alleen durven zien, het lef hebben om dat aan te gaan, zelfs te omarmen en je op een bepaalde manier over te geven aan wat is.

 

Want het is namelijk ook een kans. Een omweg in de goede richting. En als je je dat realiseert......heb je goud in handen en ongetwijfeld een nog steviger fundament onder je voeten om door te pakken......

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019