Flavourites

Succes moet je vieren! Hoe groot of klein ook! Vandaag vieren we dat Colors en Co is geselecteerd door Flavourites en binnenkort verschijnt in hun selectieve verzameling van alleen de allerleukste webshops! Van mode tot woonaccessoires en van cadeaus tot 'ervaringen'. Juist hier vindt je wat je elders niet vindt. Een goed startpunt voor een zoektocht naar net dat ene cadeautje of dat unieke item waar je hart een sprongetje van maakt! Colors en Co hoort daar natuurlijk bij! 

 

Een kleine bekroning op het werk van de afgelopen tijd. Omdat je soms zo op kan gaan in het werk, alleen maar bezig bent met bouwen en je jezelf soms even langzamer moet gunnen, even pauze moet nemen in plaats van verder doorpakken, even stil mag staan bij dit succes met dat trotse hart van mij, want Colors en Co verdient gewoon een nog groter bereik en een nog blijer publiek!  Er valt weer een stukje op zijn plek! Een fijne bevestiging,  ik ben op de goede weg! Alle moed verzameld en gesprongen, het creatieve ondernemerschap aangegaan, zonder enige garanties! Ja! Ik gloei even van trots en dat delen we dan in deze post!

 

Hou het in de gaten! Binnenkort meer op Flavourites.nl! Ga ik  nog even een vreugdedansje doen! ;-)

 

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019