True or Blue Monday?

Ze zeggen dat het deprimaandag is vandaag. Maar wist je dat er geruchten gaan dat 'Blue Monday' in 2005 in het leven is geroepen als marketingstunt van een Brits reisbureau? Smart move! Allemaal naar de zon! Maar..........als je dat in overweging neemt kun je je natuurlijk afvragen hoe blauw jouw maandag eigenlijk is? Luchtig licht- of depri donkerblauw?

 

We trappen er allemaal weer in. Overal vindt je tips om je van je sombere bui af te helpen, maar als ik zo naar buiten kijk met dat fijne zonnetje en het ijs op de ramen, mag ik niet klagen denk ik dan. Ik zit hier heerlijk met een goed kop koffie en ben gevrijwaard van de file vanochtend! Nou ben ik dan ook een positieve muts, maar dan nog! Het is maar waar je in gelooft. Heb je bijvoorbeeld vannacht naar die prachtige bloedmaan gekeken? En weet je dat het vannacht volle maan is? Ik zou vanavond maar eens even met een warme kop dampende thee intenties zetten voor de maand die komen gaat. Een mooi en helder begin van een nieuwe maancyclus!

 

Of ik nooit ergens de kriebels van krijg? Ja hoor! Zo sta ik 'as we speak' al ruim 1 uur en 10 minuten in de wacht bij de klantenservice van Microsoft, dat kan natuurlijk altijd leuker!  Ik denk alleen niet dat ze sneller op gaan nemen als ik mij daarover op wind. Wat denk jij? Nee, precies! Dus dan besteden we die tijd tussendoor aan het afstrepen van enkele klussen die toch al op mijn lijstje staan.  En vanmiddag mag ik heerlijk het bos in. Even tanken in de natuur!

 

En nu we het toch over blauw hebben. Volgens de Conran on Color kan blauw zowel somber als verblijdend zijn. What's your pick? De mijne voor vandaag is blij blauw en dat hoop ik ook voor jou! Wil jij ook blij blauw? Shop dan jouw blauwe pot in onze shop! Maak er een mooie dag van mensen! Fijne maandag!

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019