Gáán

En dan is het ineens 2019! Een heel nieuw jaar met eindeloze kansen en mogelijkheden. Eerder liet ik enigszins doorschemeren wat ik belangrijk vind voor 2019, maar na een dappere poging tot het nemen van kerstvakantie heb ik tussen alle activiteiten en festiviteiten door ook concrete doelen weten te stellen (geen voornemens mensen, doelen!). Hierbij heb ik mij online laten inspireren door Lisa van Downshiftology, door Sadia van Pick Up Limes en door Alyssa van Beltempo. Want 2019 gaat voor mij persoonlijk over downsizen (meer met minder), goed eten (omdat brandstof belangrijk is) en sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen (omdat we elke dag werken om de wereld mooier te maken en dus niet alleen gaan voor de beste commerciële resultaten).

 

En 2019 is daarin goed van start gegaan. Als je mij volgt op Instagram  (bijna 200 volgers!) of Facebook heb je kunnen lezen dat de potten van Colors en Co zelfs in Zuid Afrika zijn gespot! En we verschepen binnenkort naar the USA! Inmiddels heb ik een mooie klus binnen en een nieuwe maatwerkopdracht, dus gáán wordt het! Weet je trouwens dat Glancy van Glancy.nl mij heeft aangestoken met haar jaaruitdaging? Om iedere maand iets te doen buiten haar comfort zone (ze is inmiddels op de hoogte van de 'besmetting', dus daar hebben we de spreekwoordelijke stok achter de deur). Bezoek sowieso haar website eens als je ondernemer bent of wilt worden! En dan hebben we natuurlijk ook nog altijd de missie van Colors en Co! Weet je nog? Liever, hartelijker en vrijgeviger? 

En nu de kerstboom toch de deur uit is (Driekoningen is geweest), kan elke huiskamer wel wat frisse kleur gebruiken. Daarvoor shop je natuurlijk op colorsenco.nl. En nu gáán............! 

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019