Geef het door in het nieuwe jaar!

Zo op de laatste dag van het jaar, aan de vooravond van een hele nieuwe nog even een woord en een wens. Want 2019 wordt mijn kroonjaar als ik in maart mag vieren dat ik 40 word en in april dat ik als freelancer 10 jaar besta. Mijlpaal. En als alles een beetje lukt, reis ik in september het liefst een maand door Zuid Afrika. Dat zijn natuurlijk mooie plannen; maar mijn grootste wens voor 2019 is om méér te doen met minder, vol en gezond te leven, bewuster te consumeren, beter te luisteren en het licht te zijn in het donker. Ik hoop op zakelijk succes en persoonlijke groei in alle liefde en dat we allemaal naar elkaar omkijken; hartelijker en vrijgeviger zijn naar elkaar. Geef het goede door in 2019, LEEF (en laat vooral achter wat lelijk is!)  Proost op een heel mooi nieuw jaar!

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019