Dank je wel 2018!

Zo tegen het einde van dit jaar is het een goed moment om even terug te blikken op 2018.

 

Voor mij was het een succesvol jaar, maar niet in termen van grote resultaten of dikke winsten. 2018 ging over dromen waarmaken, richting bepalen, reizen, mooie en boeiende mensen ontmoeten, tijd hebben voor bijkletsafspraken, creativiteit, inspiratie bezoekjes en voor persoonlijke ontwikkeling. Veel was echt positief, maar zeker niet alles; het zat soms enorm tegen, en dat was regelmatig behoorlijk confronterend.

 

Ik mocht een rondreis maken door Japan, hobbelend het land verkennen met André . Ik werd tante van de mooiste baby van de wereld; Yves! Ik stond op de schaats, lanceerde opnieuw mijn webshop, zag overal hartjes (nog steeds), voerde bloedmooie echte gesprekken met mensen die mij ook echt lief zijn geworden, de familie breidde wat uit, er kwamen warme mensen bij, ik had de grootste lol en ik ben enorm dankbaar!

 

Dankbaar aan een ieder die mijn leven op de één of andere manier heeft verrijkt. Dank je wel aan iedereen die een pot heeft gekocht van Colors en Co!

Dank je wel aan mijn liefste dinnetje Nies (voor het luisteren, love you babe), dank je wel aan broerlief Martijn (dankzij jou hoef ik geen band meer te plakken!) 

Dank je wel aan mijn allerliefste moeder en haar vriend (voor jullie enorm steun in het afgelopen jaar). Dank je wel aan Lène (voor alle boeiende echte gesprekken die we hebben gevoerd)! Evelyn, je bent een topper weet je dat? Dank je wel aan Jo (voor al je hulp met Colors en Co en de lekkere koffietjes die we samen hebben gedaan). Dank je wel aan Lilian (die de potten van Colors en Co verkoopt in haar concept store). Dank je wel aan kapper Mieke (door jou kom ik het hele jaar goed voor de dag),  En natuurlijk dank aan iedereen die mij heeft geinspireerd, ook aan jullie is mijn dank groot! 

 

Wie verdienen er trouwens een dikke dank je wel knuffel van jou? 

 

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    Arianne (Tuesday, 18 December 2018 13:07)

    You go girl! Kus!

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019