Koop lokaal voor de feestdagen!

Ik stap uit op de Kinkerstraat waar het mistig is als in de donkere dagen voor kerst. Mensen zitten dik ingepakt op de fiets met mutsen op en handschoenen aan en in de verte staat een oliebollenkraam. Als ik oversteek moet ik uitkijken dat ik niet van mijn sokken word gereden. De zaterdagse drukte schuift in een gemêleerd gezelschap voorbij als er in eens van achter een compliment komt over mijn laarzen; voor ik er op kan reageren is de dame in kwestie alweer voorbij gesjeesd.  Rechts om de hoek is (voormalige tramremise) de Hallen, waar ik vandaag een van de leukste evenementen van het jaar bezoek; de Makers Market x Etsy_NL. Binnen staan creatieve collega's hun producten te verkopen in aanloop naar de feestdagen. De sfeer is gemoedelijk en de locatie ronduit geweldig! Als je er nog niet geweest bent, GAAN!  En hoe gek het ook moge klinken, het is ondanks de drukte alsof ik mij er thuis voel. Het zullen de positieve vibes zijn, net als dat creatievelingen elkaar onderling het beste gunnen!

 

Dus als je voor de feestdagen niet voor een pot gaat van Colors en Co, neem dan eens een kijkje in 'The Gather Shop' of bij de 'Makers Store', stuk voor stuk leuke winkels die vast gevestigd zijn in de Hallen. Maar bezoek online ook eens 'The Blockprint Tree' van Anne (voor prachtige handgemaakte blockprinted stoffen) of 'Piet en Kees' van Iris (voor mega originele illustraties en tekeningen) of N'Atelier van Natalia (voor simpel maar prachtig keramiek).

 

En als je dan je eerste lokale ingekochte cadeautjes hebt geshopt voor het feestseizoen, doe dan eens een drankje in de Kanarie Club, ga los in de Foodhallen of kijk een mooie film in......de Filmhallen. Wedden dat je, net als ik zaterdag, als een blij ei weer naar buiten gaat?

 

 Meer weten? De Hallen Amsterdam, Hannie Dankbaarpassage 47, 1053 RT Amsterdam - www.dehallen-amsterdam.nl 

 

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019