Achter de schermen

We zijn op weg! In een auto vol met rammelende potten uit de nieuwe (mono) lijn gaan we de banner schieten voor de re-launch van de website. Elk seizoen een nieuwe 'feel'. Daar gaat best wat geregel aan vooraf en vooral locatie scouten is daarbij een belangrijk onderdeel van het hele gebeuren. Vandaag schieten we in de kookstudio van Hayke van Dommelen bij Kook aan de Zaan.

 

In de oude en zeer karakteristieke voormalige Honig Fabrieken is een creatieve broedplaats ontstaan met zo ook deze fijne studio; een aangename verrassing als je binnenstapt. Met een prachtige warme keuken met mooie industriele ramen waan je je zo aan tafel. Wat een locatie! Hier kunnen we hele mooie plaatjes schieten. Samen met Jo (liever niet op de foto) beginnen we met het schikken en herschikken van alles. Planten in de potten of zonder? Gaan we al iets weggeven over de nieuwe ontwerpen? Of laten we alleen de mono lijn zien? In de meest vreemde houdingen beginnen we (ik voornamelijk) aan het schieten van de nieuwste plaatjes. En dat blijft altijd wat  spannend. In een twee uur durende sessie slagen we erin om alles voor elkaar te krijgen, en dat is met zo veel karakteristieke details echt heel goed gelukt: die vloer, (!) die muren, (!) het uitzicht (!)  Zal ik nog even doorgaan ..........? Heel goed uit de verf gekomen allemaal. We houden de spanning er nog even in. Binnenkort meer! Hou het in de gaten!

 

Informatie over workshops, vergaderen en (private) dining vindt je op website www.kookaandezaan.nl of mail op info@kookaandezaan.nl

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019