Op bezoek bij MarcelisDekave

Vol van communicatie zijn ze bij MarcelisDekave! En dat merk je aan alle kanten met een ontwerpstudio, een uitgeverij en een drukkerij in één. Hier worden huisstijlen geboren, websites ontworpen, kranten gedrukt en tijdschriften uitgegeven. Zo is ook de huisstijl van Colors en Co hier tot leven gekomen, en die is goed gelukt!

 

Eenmaal binnen sta je bijna direct in de drukkerij waar grote moderne drukpersen op volle toeren draaien en je de inkt bijna kan ruiken. Flinke stapels van de mooiste uitgaven liggen klaar op pallets om bijeen gebonden te worden en hun weg te vinden naar opdrachtgevers. Harm, die de antieke Heidelberg Machine bedient (die is omgebouwd tot stans-machine voor het maken van doosjes, stansen en pregen), vertelt vol enthousiasme over hoe het mechaniek werkt, en mensen dat is toch echt vakmanschap! Enthousiast word ik er van!

 

Boven ben je ineens in een hele andere wereld; modern, licht en ruimtelijk. Hier hangt een hippe en creatieve vibe! Met een kop koffie bekijken we wat van de uitgaven van de hand van MarcelisDekave: boeken, tijdschriften en verpakkingen, ze zijn echt van alle markten thuis. Naast kunstige en mooie content, vindt je er ook fraaie logo's met relief en heel knap uitgestanste jubileum uitgaven van echt mooie boeken. Hier moet je zijn voor het echte werk! 

 

Wil jij nou net als ik, ook zo'n mooi logo voor je bedrijf? 

Bezoek dan eens hun website: www.marcelisdekave.nl of ga eens praten met Antoine la Rooij (antoine@marcelisdekave.nl)!

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019