Najaarsmarkt bij de Hortus Botanicus

We gaan de herfst in en waar kun je die beter inluiden dan op de Najaarsmarkt van de Hortus Botanicus! 

 

Na die lange prachtige zomer is het wel weer tijd voor een lekkere gure herfst! (saai toch als het het hele jaar door zomer is?)

Lekker buiten, of binnen met stoofpotjes, een goed glas rode wijn, fijn gezelschap en dicht tegen de kachel of tegen elkaar (oke, oke, dat de herfst dit weekend meteen zo binnen zou komen sijpelen is misschien ietsie teleurstellend, nat vooral, maar dat mocht de pret niet drukken). Het was een hele belevenis! De lekkerste en leukste herfst producten kon je hier shoppen; van paddestoelen en potten (!) tot honing (direct van de imker). En van tuinontwerpers tot kwekerijen met speciale zaden en bloembollen. Allemaal stonden we met kennis en kunde paraat om de bezoekers te adviseren en blij te maken met onze waar. Echt druk was het (!) en met rijen dik werden er goede zaken gedaan! Bijna uitverkocht en dus moesten we nog aan de bak om bij te maken zaterdagavond. Vele potten van Colors en Co mochten mee naar huis en dat stemt mij als creatief ondernemer toch op zijn minst uiterst tevree! Missie geslaagd! 

 

Een bezoek aan de Hortus is meer dan de moeite waard! Hortus Botanicus Amsterdam, Plantage Middenlaan 2A 1018 DD Amsterdam. 

Er worden veel evenementen en workshops georganiseerd in de Hortus, kijk voor een overzicht op de website: https://www.dehortus.nl/

 

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019