Modefabriek

Héééééérlijk om inspiratie op te doen in de wereld van fashion! Niet altijd een persoonlijke interesse geweest, maar MAN wat hou ik er nu van! Elk magazine wordt uitgeplozen en vlogs worden wekelijks bekeken (kijk eens naar: The Anna Edit, Busbee Style, British Vogue, Memorandum , Girl with Curves en Cleo Lacey). You might get hooked! #fortheloveoffashion 

 

Jááááááren geleden toen ik nog voor Red Wing Shoe Company werkte (bezoek www.redwingheritage.com voor een beetje een feel) kwam ik voor het eerst in contact met mode, ging ik zij aan zij met de liefhebbers en leerde ik over design, look en over leer. Ik kwam op de meest onverwachte plekken (vaak buiten mijn comfortzone) en deed echt mooie ervaringen op. Zo hadden we twee keer per jaar een stand op de Bread  & Butter in Berlijn, hielden we daar onze sales meetings op (voor mij) onverwachte plekken; in motorclubs, of terug in onze hoofdstad bezochten we hippe feestjes in super shiny PR showrooms met uber fashionista's. 

 

Die toffe ervaringen van toen kwamen vandaag allemaal terug toen ik de Modefabriek bezocht (een stukje kleiner dan de Bread & Butter) maar minstens net zo inspirerend. De Modefabriek heeft nu voornamelijk alles on display voor seizoen spring-summer 2019. En een feestje is het! Veel kleur, print, textuur en als je het mij vraagt heel behoorlijk Frans georiënteerd (sexy, boho, fringes, feminine, cowboy-boots). Je ziet nog wat tinten terracotta en bruin (een kleur die we komende najaar veel zullen zien!) en vooral veel perzik, burned orange, groen, geel, blauw en andere fellere tinten. Uitbundig en zomers! En........ wie had dat gedacht; de nieuwste Birkenstocks zijn serieus heel tof! Je zult zeker kleuren en tinten terug zien in de najaar/winter mono lijn van Colors en Co. Nog heeeel even wachten.....! ; - )

 

Ook naar de Modefabriek? 8-9 juli 2018 in de Amsterdam RAI. Volgende editie is op 20-21 januari 2019!

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019