Ik zie ze overal! #hearts

Is het jou wel eens overkomen? Dat je overal waar je gaat hartjes tegenkomt? Op de meest gekke plekken ook? Alweer een hartje! Al weken, wat zeg ik, maanden kom ik ze overal tegen. In het begin denk je toeval, maar hoe vaker je ze tegenkomt, hoe meer je een verband legt tussen alle hartjes die je tegenkomt. Ik besloot ze maar eens vast te leggen. Ik schrijf er hier over in mijn blog omdat ik echt benieuwd ben of dat jou ook wel eens is opgevallen? Ik heb hieronder een selectie gemaakt van de hartjes die voorbij kwamen wapperen de afgelopen tijd. 

 

Zelfs vandaag nog! Ik ben een muur aan het schilderen in een out-of-my comfort felle kleur KLM blauw. Lekker fris. Et voila! Wéééééér een hartje. Wat denk je? Ben ik op de goede weg? Zeker wel! Noem me een muts ook goed, maar ik geloof daar heilig in. Grote kleine cadeautjes noem ik ze. Echt hoe wow is dat?

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019