Op bezoek bij Kwekerij Cristian Schilder

Op een zonovergoten dag bezocht ik Kwekerij Cristian Schilder in Limmen, want laten we wel wezen; in zo een mooie pot hoort natuurlijk een hele knappe plant. En knappe planten, die hebben ze bij de Cristian Schilder! Veel mooie combinaties gemaakt en allemaal blijmakers! Er was er één die er echt uitsprong; pot vanille (je shopt 'm uit de mono lijn) met de paars witte Surfinia (zie hieronder) #matchoftheday.

 

Als je binnenkomt wordt je begroet door hond Oscar; welkom! En eenmaal in de kas merk je meteen dat de hele familie mee werkt; van jong tot oud, van generatie op generatie én met liefde dat moge duidelijk zijn. Kortom, een bezoekje aan deze kwekerij is de moeite meer dan waard. Je parkeert voor de deur en shopt prachtige planten tegen hele fijne prijzen! Ik vind het een aanrader!

 

Meer weten over de Kwekerij? Bezoek de website www.kwekerijcristianschilder.nl of ga eens langs op Rijksweg 127a te Limmen

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019