Achter de schermen

Op een prachtige dijk ergens in Amsterdam Noord staat deze waanzinnig mooie voormalige pastorie. Het was de locatie waar ik de meeste foto's voor de webshop heb mogen schieten. De dag was stralend en best heel warm, maar goed te doen onder de immense bomen gesitueerd voor het pand. Het maakte dat het licht danste rondom de potten. Samen met de bewoonster hebben we onkruid staan trekken voor nog mooiere foto's (dank je wel!). Nieuwsgierige buurtbewoners maakte complimenten over de potten en ik kan met recht zeggen dat dat heel goed is gelukt! Je zult de rest van de foto's komende tijd ongetwijfeld voorbij zien komen op Instagram! @colorsenco

 

 

Write a comment

Comments: 0

Colors en Co

Rolinca Stadt

KvK 34333495

www.colorsenco.nl

rolinca@colorsenco.nl

 

 

 

Courtesy:

Alle content (inclusief afbeeldingen) op deze website is uitsluitend gemaakt voor Colors en Co. We delen graag, maar verzoeken je de inhoud niet een-op-een te kopiëren of te delen zonder de bron te vermelden of een link naar www.colorsenco.nl te plaatsen.   © Copyright 2019